banner7

Okullar online eğitime geçiyor

Milli Eğitim Bakanlığı’nın koronavirüs tedbirleri kapsamında aldığı okullarda uzaktan eğitim kararının ardından, özel okullar da uzaktan eğitim hazırlıklarını tamamladı.

GÜNDEM 23.03.2020, 14:40 16.04.2020, 00:42
Okullar online eğitime geçiyor

82 bin öğrencisi, 13.500 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük özel eğitim kurumu olan Doğa Koleji, Doğa’m Evimde online eğitim programıyla, 23 Mart’tan itibaren eğitim – öğretim faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürecek. Öğrenciler uzaktan eğitim programıyla derslerinde her hangi bir kayıp yaşamadan, bulundukları yerlerden online olarak eğitimlerine devam edecek.

Evimde online eğitim programı için E-doğa dijital platformunun teknik altyapısını daha da güçlendirerek, akademik içeriğini zenginleştiren Doğa Koleji, okul öncesinden, 12. sınıfa kadar tüm öğrencileri için ders anlatımları ve soru çözümlerini öğrencilerine sunacak.

Sınav hazırlık sürecinde olan öğrenciler için deneme sınavlarını online olarak uygulayacak Doğa Koleji’nde, DAGİS, LGS ve YKS denemeleri akademik takvimde belirtilen gün ve saatte yine e-doğa üzerinden uygulanmaya devam edecek.

Yorumlar (0)
22°
hafif yağmur
banner8