banner7

Genç Kızılay’dan anlamlı kutlama

Genç Kızılay Bursa, geçtiğimiz hafta sonu 63 yaş üstü büyüklerimiz için ilan edilen sokağa çıkma serbestisi ile birlikte gönüllerince bir gün geçiren büyüklerimizin ‘Anneler Günü’nü çiçeklerle kutladı.

GÜNDEM 18.05.2020, 02:22
Genç Kızılay’dan anlamlı kutlama

Genç Kızılay Bursa Şubesi’nden anlamlı etkinlik. Salgın tehdidi ile mücadele günleri yurt genelinde sürerken, Türk Kızılay Bursa Şubesi, her kademeden gönüllüleri ile çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Pandemi ile mücadele kapsamında alınan tedbirler gereği günlerdir evlerinde olan 65 yaş üstü büyüklerimiz için alınan kararla geçtiğimiz hafta sonu sınırlı saatlerde sokağa çıkma serbestisi getirilmesi ile birlikte büyüklerimiz, güneşin ve güzel günün tadını çıkarma fırsatı buldu.

65 yaş üstü büyüklerimizin bu mutlu gününün ‘Anneler Günü’ne denk gelmesini fırsat bilen Genç Kızılay Bursa gönüllüsü gençler, gönüllerince bir gün geçiren geleceğimizin teminatı annelerimizin ‘Anneler Günü’nü çiçeklerle kutladı. Güzel havanın tadını çıkaran büyüklerimizin hatırlarını sorup, sohbetleri ile keyiflerine ortak olan Genç Kızılay Bursa Gönüllüsü gençler, büyüklerimizin mutluluğuna ortak oldu.

Yorumlar (0)
16°
kapalı
banner8