banner7

Genç BEKSİAD kuruldu

Bebe ve Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) çatısı altında faaliyette bulunacak olan Genç BEKSİAD’ın kuruluş işlemleri tamamladı ve yönetim kurulu belirlendi.

GÜNDEM 03.03.2020, 23:58
Genç BEKSİAD kuruldu

Buna göre Genç BEKSİAD’ın kurucu başkanı Muhammed Ali Varol oldu. Varol, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Sektörümüzün daha da gelişmesi için üzerimize düşecek her göreve hazırız” ifadelerini kullandı.

Genç BEKSİAD’ın tanıtım toplantısı, BEKSİAD dernek merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya; BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ile BEKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

Tanıtım toplantısında konuşan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, “1990’lı yıllarda Bursa’da bebe ve çocuk giyim imalatının başlamasıyla oluşan sektörümüz, geride bıraktığımız 30 yılla birlikte gelişip büyüdü. Bursa’nın ve ülkemizin sayılı iş kolları arasında yer alan sektörümüz, her yıl artan ticaret hacmi ve büyüme hızı da bunu açıkça ortaya koymaktadır” dedi.

“GENÇ BEKSİAD’IN KURMA VAKTİ GELMİŞTİ”

17’nci yılına ulaşan BEKSİAD’ın; üretimden istihdama, ihracattan yeni yatırımlara, hatta sosyal kalkınmaya kadar şehrimize pek çok alanda değer katan bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün temsilcisi durumunda olduğuna işaret eden Ömer Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bizler, sektörün birliğini, beraberliğini, gücünü, dinamizmini, üyeler arasındaki dostluğu geliştirebilme, derneği ve sektörü yetkili mercilere tanıtabilme, bizden sonraki kuşaklara güzel bir miras bırakma adına samimiyetle, gönüllülük esasına göre çalışmaktayız. İşte bu noktada sektörümüz ve BEKSİAD büyürken, üyelerimizin ikinci hatta üçüncü kuşağını oluşturan kardeşlerimiz de büyüdü, firma yönetimlerinde söz hakkı almaya başladılar. Arkadaşlarımız ile birlikte artık Genç BEKSİAD’ı kurmanın zamanı geldi dedik ve belirli bir sürecin ardından Genç BEKSİAD’ın kuruluşu tamamlandı. Muhammet Ali Varol kardeşimiz Genç BEKSİAD’ın ilk başkanlığını üstlendi. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına başarılar diliyorum. Onların da birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmalar yapacağına gönülden inanıyoruz.”

“AZİMLİ VE KARARLIYIZ”

Ömer Yıldız’ın ardından konuşan Genç BEKSİAD Başkanı Muhammet Ali Varol da,“Aslında Ömer başkanımız söylenmesi gerekenleri çok güzel özetledi. Bizler genciz, gençliğimizin verdiği heyecanla çok şeyler yapma azim ve kararlılığındayız. Hedeflediğimiz çalışmaları yaparken zaman zaman yanlışlarımız da olabilir. Başka türlü öğrenemeyiz. Her zaman yanımızda, yol gösterici olmanızı dileriz. Sizlerin belirlediği yoldan yürüyerek sektörümüze fayda sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Sektörümüzün daha da gelişmesi için üzerimize düşecek her göreve hazır olduğumuzu belirtiriz. Bizlere olan güveniniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

GENÇ BEKSİAD’IN YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

“Başkan - Muhammed Ali Varol, Başkan Yardımcısı - Enes Bayrak, E-Ticaret Komisyon Başkanı Onur Albayrak, Eğitim Komisyonu Başkanı Ertuğrul Yaşar, Yurtdışı Gezi / Pazar Araştırması Komisyon Başkanı Enes Bayrak, Dergi Komisyonu Başkanı Yusuf Arıkan,

Tecrübe Paylaşım ve Sosyal Sorumluluk Komisyonu Başkanı Muhammed Yunus Savaş”

Yorumlar (0)
21°
açık
banner8