banner7

Başkan’dan GESİAD’a teşekkür

Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’nin (GESİAD) online yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı.

GÜNDEM 24.04.2020, 01:18
Başkan’dan GESİAD’a teşekkür

GESİAD Başkanı Murat Kaya’nın yönettiği ve Başkan Aktaş’ın katıldığı video konferansta Koronavirüsün etkileri, GESİAD üyelerinin sorun ve önerileri ile Belediyenin yaptıkları değerlendirildi.

Konuşmasında Bursa’daki tüm iş insanlarına teşekkür eden Başkan Aktaş, “Devletimiz elbette önlemler alıyor, ancak iş insanlarımızın ve vatandaşlarımızın da buna katkı koyması bu süreçlerde büyük anlam ifade ediyor. Ben Bursa’daki tüm iş insanlarına çok teşekkür ediyorum. Büyük bir dayanışmayla bu süreci geçiriyoruz. Erzak paketleri yardımıyla, istihdamı koruma konusundaki hassasiyetleriyle en azından bu süreci en az hasarla atlatmak için herkes bir şeyler yapmaya, tedbirler almaya çalışıyor” dedi.

“YAKIN ZAMANDA ÇARKLAR YENİDEN DÖNMEYE BAŞLAYACAK”

Bursa’nın vaka ve vefat sayılarında Türkiye ortalamasının altında olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, yakın süreçte çarkların yavaş yavaş dönmeye başlayacağına inandığını ifade etti. Başkan Aktaş, “İlk etapta bir çekince olacaktır evet ama zamanla oluşacak güven ortamıyla bu çekince sürecinin aşılacağını düşünüyorum. Bu süreci iyi bir şekilde geçersek olumlu anlamda çok ciddi yansımaları olacağı kanısındayım” diye konuştu.

“İLERİSİ İÇİN DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a katılımlarından dolayı teşekkür eden GESİAD Başkanı Murat Kaya da, “Online Yönetim Kurulu toplantılarımız devam ediyor. Yanı sıra sektör toplantılarımızı da bitirmek üzereyiz. Sektör toplantılarımızı bitirdikten sonra genel bir değerlendirme içeren bir dosya hazırlayacağız ve o dosyayı ilgililere sunacağız. Bu süreçte biz GESİAD olarak, işçi çıkarmama konusunu destekliyoruz. Bu dönem kar etme dönemi değil. Yanımızda çalışan arkadaşlarımızla birlikte bu süreci atlatacağız ve ilerisi için daha güçlü olacağız” dedi.

Başkan Kaya, “Sosyal sorumluluk anlamında vatandaşlarımıza da dokunmayı önemsiyoruz. Bu manada Valiliğimizin yönlendirmeleriyle Osmangazi ve Yıldırım Kaymakamlıklarına önümüzdeki günlerde erzak paketlerini ulaştırmaya başlıyoruz” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
17°
kapalı
banner8